Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Please Note:

The iThemes offices will be closed Thursday Nov. 27 and Friday Nov. 28 for Thanksgiving.

Support will be limited, as we allow our support staff to spend some well deserved time off with their families. The iThemes Support team wishes you a great Thanksgiving weekend.

Product Pages Not Loading

Ithemes Exchange Store Product Loading

1 reply to this topic

#1 hollywoodsoundstudios

hollywoodsoundstudios

    New Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon
  • 6 posts

Posted 27 August 2014 - 12:22 PM

I have my store set up, and everything on test pages. The store looks fine, but when I click a product, it doesn't load the page. I can manually input the URL for the entire product (i.e. http://hollywoodsoundstudios.com/product/fan-membership)

site: http://hollywoodsoundstudios.com
store: http://hollywoodsoundstudios.com/test-store

Please advise.
Thank You.

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,876 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 27 August 2014 - 04:29 PM

Hi hollywoodsoundstudios,

Have you tried testing for a theme or plugin conflict?  To test for a theme conflict, you'd temporarily activate one of the WordPress default themes like Twenty Fourteen and then see if it worked properly.

To test for a plugin conflict, you'd deactivate all of your plugins except for Exchange and the Membership add-on and then see if it works properly.  If it does, reactivate your other plugins one at a time, testing Exchange each time to see which plugin is creating the conflict.  

Give that a try and let us know how it goes.  

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: Ithemes Exchange, Store, Product, Loading

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users