Jump to content


Installed, But Does Not Show On Page


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 Sue Shamis

Sue Shamis

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 16 September 2010 - 11:50 AM

Hi,

I've installed Contact Buddy, adjusted the settings, and clicked the little "@" on the page I want it installed on. I keep getting a "Page Not Found" message.

What am I doing wrong?

Thanks.

#2 Josh

Josh

    Ithemes Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, BackupBuddy, Flexx
  • 2,708 posts

Posted 16 September 2010 - 02:56 PM

Hi Barry,

You tried it in the edit page area of the WP dashboard, will you try clicking the "@" button in the edit post area in the WP dashboard and see if it works there.

You can also use the shortcode to place the contact form:

[contactbuddy]

Thanks!

Josh
Hey if you haven't looked at the iThemes codex check it out here!
There are some plugin walkthrough videos on our youtube channel check it out!

#3 Sue Shamis

Sue Shamis

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 16 September 2010 - 05:06 PM

Hi Josh,

I've already done what you suggested above, trying it in the "edit post" area. It does not work there either. Can you suggest anything else?

Thanks.

#4 Josh

Josh

    Ithemes Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, BackupBuddy, Flexx
  • 2,708 posts

Posted 17 September 2010 - 08:17 AM

PM Sent
Hey if you haven't looked at the iThemes codex check it out here!
There are some plugin walkthrough videos on our youtube channel check it out!

#5 skylermoore

skylermoore

    Member

  • Members
  • Others: All Themes, BackupBuddy, All Plugins, DisplayBuddy, ThumbsUp
  • 2,141 posts

Posted 17 September 2010 - 04:24 PM

I was working with Josh on this issue and we found out that since you have the magazine set as the extension in the "Peak1" layout that you are using on that page it can't display the shortcode.

If you duplicate that layout and change the extension to none then contactbuddy and the other shortcodes should work just.

Please let us know if that fixes your issue.

#6 Sue Shamis

Sue Shamis

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 17 September 2010 - 04:57 PM

Hi Skyler,

It appears that your suggestion has worked! The Contact Form now displays where it should.

Thanks you so much.

Sue