Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Notepad theme, ? or red x on corner of every page


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 Guest_Cyndi_*

Guest_Cyndi_*
  • Guests

Posted 06 October 2010 - 06:19 AM

I am using the free itheme Notepad template for my website which has been great, but,
there
seems to be a problem with the template with some browser in the upper
left of the white part of the screen there is either a red x or question mark.
I searched for this problem and it mentioned that it might be in the
code. Do you have an update version that corrects this problem? Any other suggestion on how to correct?

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,842 posts

Posted 06 October 2010 - 03:07 PM

Hi,

please add a link to your site so we can look into this,

thanks,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 Guest_Cyndi_*

Guest_Cyndi_*
  • Guests

Posted 06 October 2010 - 05:24 PM

here is the link

Thanks.

#4 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,842 posts

Posted 07 October 2010 - 03:34 PM

Hi,

the theme is looking for an image (to rotate the images on the frontpage) that does not exist:

http://woolyrounds.com/wp-content/themes/Notepad/Notepad-Beige/images/rotate3.jpg

the easiest way to prevent this, is to remove the following line of code from the index file. To do so, go to wp-dashboard > Appearance > Editor and open index.php. Remove the following line:

[img]<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/rotate<?php echo(rand(1,5)); ?>.jpg[/img]" />

hope that helps
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#5 Guest_Cyndi_*

Guest_Cyndi_*
  • Guests

Posted 10 October 2010 - 05:39 PM

Thanks. It appeared to correct the x/? on the home page, but it still is occurring on the other pages on the website. is there code on those pages that i can remove to correct that?

#6 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,842 posts

Posted 11 October 2010 - 02:51 PM

Hi,

remove

[img]<?php echo get_post_meta($post->ID, "Side Photo", true); ?>[/img]

from page_home_side.php and page_sidephotos.php, and remove

[img]<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/headshot.jpg[/img]" />

from home_option.php

that should work,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#7 Guest_cyndi_*

Guest_cyndi_*
  • Guests

Posted 11 October 2010 - 07:34 PM

That worked. Thank you!