Jump to content


Can't add a Tabber


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

#1 theframeguy

theframeguy

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, Builder
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted 16 December 2010 - 07:26 PM

I've installed Tabber for the first time and when I click the "Add Tabber" button I get 3 errors:

1) You must supply a Name

2) You must supply the Number of Widgets

3) The selected Template was unable to be read. Please choose another Template.

I've obviously entered all the information. I'm using Builder 2.7.1 with the Americana 1.0.7 child theme with Tabber 1.0.4.

#2 vicky carlton

vicky carlton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 18 December 2010 - 11:32 AM

I just upgraded and having this problem too. I think it problem with new release of builder. It still shows up after upgrading theme also.

#3 vicky carlton

vicky carlton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 20 December 2010 - 11:51 AM

I saw another post that suggested its related to style manager not being upgraded, I upgraded it and I am still having the problem.

#4 theframeguy

theframeguy

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, Builder
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted 20 December 2010 - 11:59 AM

Based on my tests, it looks like it is a problem with version 2.7.1 of Builder. I am able to use Tabber 1.0.4 with Builder 2.6.5.

#5 Sridhar Katakam

Sridhar Katakam

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit
  • 22,261 posts

Posted 20 December 2010 - 01:15 PM

I have tested this and confirm the issue.

Left a note to Matt, one of the plugin devs to take a look.

#6 theframeguy

theframeguy

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, Builder
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted 20 December 2010 - 01:23 PM

Thanks Sridhar.

#7 vicky carlton

vicky carlton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 20 December 2010 - 04:21 PM

Thanks too.

#8 vicky carlton

vicky carlton

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 20 December 2010 - 04:50 PM

just download new builder and style manger - problem seems to be fixed.

    

Builder    
2.7.4    
2010-12-20 15:12:26    

    
    
    

    
    
    

    
    
    

builder-seo-plugin    
0.0.23
    
2010-12-20 15:13:03    

builder-style-manager    
0.2.16    
2010-12-20 15:13:08    



#9 Sridhar Katakam

Sridhar Katakam

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit
  • 22,261 posts

Posted 21 December 2010 - 12:30 AM

While it is always recommended to keep all the plugins up-to-date, style manager is not related to tabber not working in Builder.

Just upgrading to the latest versions of Builder and Tabber Widget plugins did the trick.

All is well.