Jump to content


Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.

in progress

Image As Background Breaking Tabber

tabber images

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 jamesuk12345

jamesuk12345

    New Member

  • Members
  • 2 posts

Posted 25 October 2013 - 09:23 AM

I have set my tab titles as images using the method suggested on the Ithemes support page, but doing this means the content is only shown in the first post. I changed the title back to text and it worked fine. Any advice would be helpfull.

#2 Gerroald

Gerroald

    iThemes Support

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, Toolkit, Webdesign
  • 4,471 posts

Posted 25 October 2013 - 09:36 AM

Hello Jamessuk12345,

Welcome to the iThemes Community Forums!

Could you please (and always :smile:) share a URL so we can see the issue in action?

Please let me know!

Thanks,

Gerroald

#3 jamesuk12345

jamesuk12345

    New Member

  • Members
  • 2 posts

Posted 25 October 2013 - 09:41 AM

Thanks for the reply Gerroald, Im afraid the client I am doing the work for won't aloow me to share their work in progress. I noticed someone else had this problem in the forum but didnt recieve a solution. Many Thanks

#4 Gerroald

Gerroald

    iThemes Support

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, Toolkit, Webdesign
  • 4,471 posts

Posted 25 October 2013 - 09:57 AM

Hello Jamesuk12345,

This is going to be very difficult if even possible to diagnose without viewing the issue. If you'd like you can PM or email me the link to the site. If you do please add a link to this topic so I'll know what it's in regards to.

gerroald@ithemes.com

You can check for a plugin conflict. Deactivate all other plugins and see if that helps. If it does help then reactivate the plugins one at a time too find the culprit(s), if any.

Please let me know!

Thanks,

Gerroald




Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.